DØGNVAGT HORSENS

Elektrikervagten udfører alle akutte el – elektriker opgaver i Horsens
Elektriker døgnvagt Horsens 70 23 2133

Akut el-arbejde mellem 16 og 07

Velkommen til Horsens el håndværker døgnvagten.
Skadeservice / Håndværker vagten services telefon 70 23 21 33 akut elektriker eller tømre.
Også helt almindelig håndværks dag arbejder udføres. Ring 70 23 21 33. Vi udvikler nu denne nye services i Horsens, med akut døgnvagt håndværker.
Speciale i hurtig udrykning. Kort ventetid på reparationer hele døgnet, dog mod forhøjet takster.Vi laver altid de akutte opgaver først, således ventetid efter en akut opgave kan forekomme.
Vi arbejder målrettet med at denne ventetid bliver så kort som muligt.Elvagten Fredericia sætter stor pris på en god personlig kontakt til alle kunde,
har du et specialet el problem, så finder vi en løsning.Du vil på vort hoved side finde alt relevante oplysning som du ikke kan se her – se mere på www.el-tech.dkVelkommen til den akut elektriker vagt i Horsens.Søger du hjælp til en ombygning, eller har du bare brug for hurtig el hjælp, så er el vagten fremme inden for kort tid. Vi hjælper dig, til energi sparer løsninger, renover, udbygger eller ombygger din elinstallation.

Elvagten hjælper med, alle el-tekniske løsninger, i både for erhverv, i offentlige bygninger samt for alle private, ring til din el-mester akut på 70 23 21 33

El-vagten sammenarbejder med både vvs og el installatører, en stribe af stabile dygtige håndværkere, står klar til at hjælpe.

Vores målsætning i elvagten er at udføre et håndværksmæssigt korrekt arbejde, i takt med branchens høje krav til den teknologiske udvikling inden for el-installationer.

Vore kunder skal føle, at vores rådgivning, service og arbejde er professionelt og en naturlig del af et godt og konstruktivt samarbejde. Vi hjælper også gerne ved el-planlægningen af nybyggeri eller større udskiftninger, vi rådgiver om valg af belysning.

Vi tilbyder Akut el-hjælp uden for normal arbejdstid til alle, alle dage.

Vi udfører også al slags el -arbejde inden for normal arbejdstid. Så har du brug for en elektriker, ring trygt til el vagten 70 23 21 33

Vi bruger ris og ros fra vores kunder til at udvikle og optimere virksomheden, således at vi er under konstant udvikling. Og bedst muligt kan hjælpe netop dig.

Elvagten er der altid, på akut vagt telefon 70 23 21 33 EL & TØMRE VAGT. akut elektriker vagt.
se www.el-tech.dk hvis du vil vide mere.